Category


News

New project completed – E.B. House

New project completed – E.B. House

E.B. House is situated right at the boundary between the crowded urban area and the neighboring natural area of Făget . Thus, integration with the natural environment was the main driver of the project by means of good natural lighting, ventilation and by employing in the project natural materials with low carbon footprint in a modern,  contemporary manner.
New Project – Multifunctional Centre in Cluj-Napoca

New Project – Multifunctional Centre in Cluj-Napoca

The Multifunctional Centre is situated in an area well known for its natural surroundings called Făget meaning Beech Forest. The centre establishes a sensible connection with the natural landscape by integrating the built volume into the sloped terrain and promotes a human scale and a good relation with the existing neighbouring tissue by means of..